ویدئوی جوابیه عباس آخوندی برای رفع اتهامات مطرح شده در مناظرات قطعا برنده انتخابات پرشور ریاست جمهوری مردم خواهند بود سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی سخنرانی انتخاباتی در مشهد ندارد دعوت آیت‌الله نوری‌همدانی از مردم برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری سرلشکر سلامی: برای شکوه ایران به میدان انتخابات بیایید آمادگی ۲۰ هزار نیروی امنیتی در روز انتخابات | معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان‌رضوی: تاکنون هیچ مشکل امنیتی در استان نداشته‌ایم ایران سرزمین شکوه و سربلندی | ۸ تیرماه ۱۴۰۳ حماسه‌ای دیگر در راه است + فیلم وزیر فرهنگ: مراسم چهلم رئیس‌جمهور در همه مراکز شهری و روستایی برگزار می‌شود آغاز برنامه انتخاباتی نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری در مشهد | از حضور باتأخیر پزشکیان تا تغییر مکان سخنرانی جلیلی (۶ تیر ۱۴۰۳) + فیلم و عکس آخرین اخبار از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ (۶ تیرماه ۱۴۰۳) وزیر کشور: دولت عربستان فعلاً با رأی‌دادن حجاج ایرانی مخالفت کرده است تلویزیون از آخرین صحبت‌های نامزد‌ها در ۱۵ دقیقه خبرداد (۶ تیرماه ۱۴۰۳) محل اجتماع حامیان جلیلی در مشهد تغییر کرد (۶ تیر ۱۴۰۳) سخنگوی کرملین: روسیه آماده گفتگو با فرانسه است پزشکیان در مشهد: اگر به قدرت برسم اجازه نخواهم داد کسی را به خاطر عقیده‌اش از دانشگاه اخراج کنند+ فیلم و عکس سخنگوی ستاد انتخابات: امروز آخرین روز تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری است (۶ تیر ۱۴۰۳) + فیلم ۲۲۰ هزار نیرو در سراسر کشور امنیت انتخابات را تأمین می‌کنند معیار‌های انتخاب اصلح از دیدگاه رهبر معظم انقلاب هشدار ۱۶ برنده نوبل اقتصاد درباره تبعات سیاست‌های ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات سوریه: منطقه عربی با تداوم جنایت اسرائیل شاهد مرحله جدیدی از بی ثباتی و تنش است
سرخط خبرها

بررسی ادعای بی‌بی‌سی فارسی| آیا نیروهای ایران در اینستاگرام نفوذ کرده‌اند؟

  • کد خبر: ۱۰۹۳۶۳
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۷
  • ۱
بررسی ادعای بی‌بی‌سی فارسی| آیا نیروهای ایران در اینستاگرام نفوذ کرده‌اند؟
بی‌بی‌سی فارسی در گزارشی مضحک مدعی شده، چون ویدیویی از آشوب‌های ایران از طریق اینستاگرام منتشر نمی‌شود پس نیرو‌های ایران در این شبکه نفوذ کرده و ویدیو‌ها را حذف می‌کنند!

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با اجرای طرح اصلاح اقتصادی و هدفمندسازی حقیقی یارانه‌ها به سود اقشار ضعیف جامعه از سوی دولت سیزدهم، برخی رسانه‌های خارجی با سوارشدن بر موج نگرانی‌های مردم در برخی مناطق کشور و تلاش برای منحرف کردن آن به سمت آشوب و هرج و مرج، وارد میدان شدند.

در همین راستا و در پی محقق‌نشدن سناریوی جریان رسانه‌ای معاند در بستر شبکه‌های اجتماعی،  بی‌بی‌سی فارسی در گزارشی از پاک شدن فیلم‌های برخی کاربران از تجمعات محدود در شهر‌های مختلف در اینستاگرام انتقاد کرده است!

این رسانه در ادامه مدعی شده است که شرکتی در شهر اِسِن آلمان ممکن است مسئول پاک‌شدن پست‌های مربوط به اعتراضات در ایران باشد!

این گزارش که در آن از تکنیک «منبع آگاه» استفاده شده مدعی است: یکی از کارکنان پیشین شرکت سی‌سی‌سی (مسئول این برنامه) که نخواست نامش فاش شود، گفت که در بخش ایرانی این شرکت بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر کار می‌کنند که بیشتر آن‌ها دانشجویان ایرانی هستند که تازه به آلمان آمده‌اند. او گفت که تنها حدود ۱۰ درصد پست‌هایی که پاک می‌شوند کنترل می‌شود و این امکان وجود دارد که کارمندان تعداد زیادی از آن‌ها را به صورت سلیقه‌ای پاک کنند.

بی‌بی‌سی از قول این منبع نامشخص مدعی شده که طرفداران ایران در این شرکت، عامدانه پست‌های مربوط به اعتراضات را پاک می‌کنند. او می‌گوید: «می‌دانیم که نیرو‌هایی هستند که پول می‌گیرند تا یک پست را گزارش (ریپورت) فله‌ای کنند.»!

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که از سال ۱۳۹۸ تا به امروز، شبکه‌های اجتماعی همچون اینستاگرام، فیس‌بوک و... تمام پست‌ها با محتوای سردار شهید سلیمانی، آرم سپاه و حتی بازتاب راهپیمایی‌های عمومی ایران را به بهانه مقابله با خشونت و نفرت‌پراکنی حذف می‌کند.

سیاستِ به‌کارگیری شبکه‌های اجتماعی برای فشار سیاسی همواره بخشی از برنامه دولت‌های غربی بوده است.

شرکت آمریکایی توییتر، ۱۶ فروردین سال‌جاری طی بیانیه‌ای اعلام کرد که تمهیدات جدیدی را علیه حساب‌های کاربری دولت روسیه به کار گرفته تا از گردش اطلاعات رسمی این کشور در این شبکه اجتماعی جلوگیری کند.

گوگل نیز اعلام کرده که کانال‌های یوتیوب رسانه‌های دولتی روسیه را در اروپا مسدود می‌کند. «مایکروسافت» و «متا» شرکت مادر فیس‌بوک و اینستاگرام نیز هم‌زمان با مایکروسافت گفته اند دسترسی به سرویس‌های شبکه راشا تودی و اسپوتنیک روسی را در اروپا محدود خواهند کرد.

با این تفاسیر؛ ادعای پاک شدن پست‌های اینستاگرام از سوی نیرو‌های سر خود در شرایطی که این شبکه‌ها تا این حد محتوای خود را با شاخص‌های سیاسی کنترل می‌کنند بسیار مضحک است، آن هم در شرایطی که این رسانه‌ها خود بخشی از فرآیند به آشوب کشاندن اعتراضات به حق مردم‌اند.

نوع پردازش‌های خبری و اقدامات تبلیغاتی شبکه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور، بیان‌گر تقلای آن‌ها برای نمایش چهره‌ای مشابه اوکراین و کشور‌های هدف غرب از شرایط کنونی در ایران است.

به نظر می‌رسد با توجه به ناکام ماندن تلاش این رسانه‌ها برای بازتاب فضایی آشوب‌زده و غیر قابل کنترل در ایران که هیچ نسبتی با واقعیت‌های موجود ندارد، اینک گزاره القایی «نفوذ ایران در بستر‌های اصلی شبکه‌های اجتماعی» برای توجیه دروغ‌هایی که گفته شده، انتخاب شده است.

منبع: نورنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
0
0
اینستاگرام که کلا تا امن است برای ایرانی ها و زبان فارسی اما برای سایر کشورها آفریقا یا آمریکا ی جنوبی فکر نکنم خطری متوجه کاربران اینستاگرام باشد اما کسانی که به زبان فارسی مطلب می‌سازند یا نظر خود را می‌نویسند قویا تا ایمن و خطرناک است مگر محتوای هرزنامه چرندیات و اطلاعات غلط ولی ارزش نشر بدهند یا نظرشان را برای مطلب دیگران بگذارند
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->